top of page
IMGP7118.jpg

Temppuratsastus

Temppuratsastus (eng. trick riding) on mukaansa tempaava yhdistelmä akrobatiaa ja ratsastustaitoa. Suomessa tunnetummasta vikellyksestä laji eroaa kahdella merkittävällä tavalla: hevosen selässä käytetään lajiin tarkoitettua satulaa ja tavoitteena on tehdä liikkeet vapaana laukkaavan hevosen selässä, vaikka harjoittelussa hevosta voidaan myös juoksuttaa. Temppuja löytyy kaiken tasoisille tekijöille ja lajiin koulutetut hevoset eivät pienestä hätkähdä. Temppuratsastus kehittää tekijänsä kehonhallintaa sekä erityisesti itsevarmuutta toimia hevosen selässä.

Tarjoamme temppuratsastuksen yksityistunteja, valmennuksia, kursseja sekä esityksiä. North Arrow:lla on kolme lajiin tarkoitettua satulaa, joita käytämme valmennuksissa ja kursseilla mahdollisuuksien mukaan.

Muutama sana valmiista palveluistamme.

Yksityistunnit ovat mainio tapa tulla harjoittelemaan temppuratsastusta omassa tahdissa. Paikasta riippuen harjoittelemme joko hevosen ollessa juoksutuksessa tai suoralla radalla.

Tätistunttikurssi on vanhin kurssikonseptimme, joka on suunniteltu erityisesti aikuisille ihmisille, jotka haluat haastaa itseään temppuratsastuksen parissa rennosti ja turvallisesti. Mukaan ovat tervetulleita myös "sedät" sekä nuoret. Kurssi on ollut jo vuosia erittäin suosittu ja saanut kasapäin hyvää palautetta. Kurssi sopii myös henkilöille, joilla ei ole vielä ratsastuskokemusta.

Stunttikurssi on temppuratsastuksen kurssipäivä, jossa käymme aina läpi perusteet ja tarjoamme sen jälkeen kurssilaisille haastetta heidän oman tasonsa ja toiveidensa mukaan. 

Tämä kurssi on ollut erityisen suosittu lasten, nuorten sekä urheilutaustaisten aikuisten keskuudessa. Ratsastustausta suositeltava, mutta ei pakollinen.

Mikäli etsit harrastuspaikkaa, katso yhteistyötallimme ja säännöllisten valmennusten aikataulut.

Temppuratsastus: Services

Hinnasto

IMG_20210623_200210_306.jpg

Yksityistunnit

Hinnat sisältävät opetuksen, satulavuokran, alv24% sekä hevos- ja tilavuokran.

Rauhalan tallilla, Kirkkonummella (maneesissa)

1h valmennus:

yhdelle 80e 

kahdelle (yksi hevonen) 55e/hlö

Hestbakkissa, Lohjalla (isolla ulkokentällä)

Kysy tarjous!

IMG_20210623_200210_301.jpg

Tätistuntti- ja stunttikurssit

Tämä hinnasto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kurssin omalle tallillesi tai sinulla on valmis kurssiporukka, jolle haluat yksityisen kurssin yhteistyötalleillamme. Valmiit tuloillaan olevat kurssit löydät North Arrow:n facebook-tapahtumista.

Kurssipäivän kesto on 4,5h ja osallistujamäärä tulee olla min 6 max 12.

Kurssipäivä Hestbakkissa, Lohjalla (isolla ulkokentällä)

(sis. opetuksen, satulavuokrat, alv24% ja hevos- sekä tilavuokrat)

75e/hlö/päivä

Kurssipäivä Lähderannan tallilla, Tuusulassa (ulkokentällä)

(sis. opetuksen, satulavuokrat, alv24% sekä hevos- ja tilavuokrat)

100e/hlö/päivä

Kurssipäivä omalle tallille

(hinnat sis. opetuksen, satulavuokrat, matkakulut ja alv24%)

Pk-seudulla 55e/hlö/päivä

Muualle Uudenmaan alueelle 60e/hlö/päivä

Kauemmas kysy tarjous!

Temppuratsastus: Products
bottom of page